0800–97899 | Kriisipäivystys

Ma–to klo 9–15, viikonloppuna ja pyhinä sekä niiden aattoina klo 15–21. Ei perjantaisin.

0800–97895 | Juristipäivystys

Juristipäivystys ma–to klo 11–16.

Kriisikäynnit

Seksuaaliväkivaltaa kokeneilla on mahdollisuus 1-3 neuvonta- ja ohjauskäyntiin Raiskauskriisikeskus  Tukinaisessa kriisityöntekijän vastaanotolla.

Käyntien perusteella voidaan tarvittaessa sopia kriisiterapeuttisesta kriisijaksosta, jonka sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yksilöllisesti.

Neuvonta- ja ohjauskäynnille voi tulla yksin tai yhdessä ystävän tai läheisen kanssa.

Kriisikäynneille voi hakeutua soittamalla joko kriisipäivystyspuhelimeen tai kirjoittamalla viestin Nettitukinainen.fi-palveluun.

Kriisipäivystyksen maksuton puhelinnumero on 0800-97899 (ma-to klo 9–15, la-su klo 15–21, pyhinä ja niiden aattoina klo 15–21 – ei perjantaisin).

Nettitukinainen.fi –palveluun saapuneisiin viesteihin vastataan arkipäivisin

Kriisiryhmät

Raiskauskriisikeskus Tukinainen järjestää toimipisteissään Helsingissä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä kriisiterapeuttisia kriisiryhmiä seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokeneille naisille.

Ryhmissä on rajoitettu ja kiinteä osallistujamäärä ja ryhmiin hakeneet haastatellaan. Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia.

Ryhmiin hakeudutaan soittamalla Raiskauskriisikeskus Tukinaisen kriisipäivystykseen tai kirjoittamalla viesti Nettitukinainen.fi-palveluun. Kriisipäivystyksen maksuton puhelinnumero on 0800-97899 (ma-to klo 9-15, la-su klo 15-21, pyhinä ja niiden aattoina klo 15-21 – ei perjantaisin).

Seksuaalineuvonta

Haluatko miettiä seksuaalisuuteesi liittyviä kysymyksiä kokemasi seksuaaliväkivallan jälkeen? Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toimipisteissä Helsingissä, Jyväskylässä ja Rovaniemellä on mahdollisuus seksuaalineuvojan tapaamisiin. Tapaamiset on tarkoitettu seksuaalista väkivaltaa kokeneille akuutin kriisivaiheen jälkeen.

Seksuaalineuvonta käsittää 1-5 käyntikertaa seksuaalineuvojan vastaanotolla. Tapaamiseen voi tulla kumppanin kanssa.

Seksuaalineuvojan tapaamiset ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Käyntejä seksuaalineuvojan vastaanotolla voi tiedustella joko soittamalla Raiskauskriisikeskus Tukinaisen kriisipäivystykseen tai kirjoittamalla viesti Nettitukinainen.fi-palveluun.
Kriisipäivystyksen maksuton puhelinnumero on 0800-97899 (ma-to klo 9-15, la-su klo 15-21, pyhinä ja niiden aattoina klo 15-21 – ei perjantaisin).