0800–97899 | Kriisipäivystys

Ma–to klo 9–15, viikonloppuna ja pyhinä sekä niiden aattoina klo 15–21. Ei perjantaisin.

0800–97895 | Juristipäivystys

Juristipäivystys ma–to klo 11–16.

Lahjoitukset ja testamentit

Lahjoittamalla autat

Voit tukea Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toimintaa tekemällä lahjoituksen tai testamentin

Tue työtämme seksuaalirikosten uhrien auttamiseksi!

Tukinainen ry:lle osoitetuilla lahjoituksilla ja testamenteilla tuetaan seksuaalirikosten uhrien kanssa tehtävää työtä.  Lahjoituksen tai testamenttilahjoituksen voi osoittaa yleisesti seksuaalirikosten uhrien kanssa tehtävään työhön tai kohdentaa tiettyyn käyttötarkoitukseen kuten ryhmätoimintaan. 

Testamentilla voit lahjoittaa haluamasi osan omaisuudestasi Tukinainen ry:n ylläpitämän Raiskauskriisikeskus Tukinaisen työn hyväksi. Testamenttilahjoituksesi voi koskea koko omaisuuttasi tai tiettyä osaa omaisuudestasi kuten tiettyä rahamäärää, esinettä, omistamaasi kiinteistöä tai muuta omaisuutta. 

Testamentti ei saa loukata rintaperillisen lakiosaa, joka on puolet perilliselle kuuluvasta perintöosuudesta. Testamentti on määrämuotoinen oikeustoimi, jonka tekemiseksi tarvitaan oikeudellista neuvontaa.  Lisätietoja testamentin tekemisestä, säilyttämisestä ja erilaisista testamenteista voit saada X:stä. 

 

Mitä hyvää sinun testamenttisi voisi saada aikaan?

Toimintamme perustuu suurelta osin julkiseen rahoitukseen kuten Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) sekä kuntien tukeen. Testamentin tekijänä voit määritellä, mihin tarkoitukseen haluat testamenttilahjoituksesi käytettävän.

Tukinainen ry

Pankkiyhteystiedot: Nordea FI21 1555 3000 1082 18